Du kan sikre din partner med et boligtestamente

03 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Går du med planer om at købe en bolig – en bolig hvor du står som ene eller primær ejer og din partner flytter med – kan du med fordel få lavet et testamente, som sikrer din partner. Du kan med fordel få råd og vejledning af din boligadvokat. Du kan læse mere her https://eboligadvokat.dk/testamente/.

 Du kan vælge at din partner kan blive boende i din bolig eller du kan vælge at hun, eller han kan blive i 6 eller 12 måneder og dermed have tid til at finde en anden bolig. Det betyder reelt, at dine arvinger ikke kan sælge din bolig før tiden er fået. 

eboligadvokat

Spar penge ved at ansætte en boligadvokat

Ved siden af at kunne få råd og vejleding i forbindelse med et boligkøb og sikre din partner, er der flere steder du med fordel kan udnytte din boligadvokat. Et af stederne er når du skal forhandle med banken og sælger. Der kan være mange penge at spare ved at have en erfaren forhandler.

Selv små ændringer når du forhandler med banken og sælger, kan have en stor betydning på en periode på 30 år. Det kan i princippet betyde, at du kan få et nyt køkken eller badeværelse med det samme, frem for at vente 5-10 år.

Du kan også få hjælp til at finde ud af hvilke planer kommunen har for området. I nogle tilfælde er det positivt, i andre negativt. Uanset vil det have en indflydelse på, om du vil købe din bolig. En motorvej i baghaven er næppe noget man har lyst til at have, omvendt vil bedre handelsmuligheder være med til at gøre din nye bolig mere attraktiv.

Når du har købt en bolig, er det vigtigt at du husker at få tinglyst skødet. Det tinglyste skøde er dit bevis på at boligen og aftalen er gyldig.