Få de bedste makeup tips her

13 september 2021 Astrid Pedersen

Er du i tvivl om, hvorledes du lægger makeup til dag eller aften? Så læs med her.

Læg en pæn og diskret dagmakeup

Når du skal lægge en makeup som skal kunne holde hele dagen er det først og fremmest vigtigt at du gør dit forberedelses arbejde. Det betyder at du skal rense din hud grundigt med en skånsom rensecreme og en astringerende skin tonic.

Disse trin er nødvendige hvis slut resultatet skal være smukt, ensartet og holdbart. Du skal gennemfugte huden med fugtighedscreme, og oven på denne skal du lægge et lag primer. Med en primer kan du opnå en smuk og ensartet overflade, og du kan slippe for at skulle lægge mange lang foundation.

Hvis din teint grundlæggende er fin behøver du faktisk slet ikke at bruge en foundation til en dagmakeup. Her kan du find nøjes med en såkaldt BB creme, som er en dagcreme med pigment. Med en BB creme kan du få et fint og naturligt look. Og så er de fleste BB cremer forsynet med UV filter så din hud er beskyttet mod solens skarpe stråler hele dagen igennem.

Find produkter til den flotteste aftenmakeup

Skal du i byen eller til fest kan du roligt tillade dig at gøre lidt mere ud af din makeup. De indledende øvelser i forbindelse med aftenmakeup er de samme som ved dagmakeup. Men i stedet for en BB creme kan du med fordel bruge en mere dækkende foundation.

Hvis du ønsker lidt mere spil i din hudtone kan du blande to forskellige foundations med varierende nuancer sammen. Du kan bruge produkter til highlighting eller shading, og dermed få en smallere pande eller mere markerede kindben. Og du kan roligt give fuld gas med glimmer, øjenskygge og blush.

Du kan finde makeup produkter i den online shop på https://www.sephora.dk/.