Få en smukkere hud

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Er du træt af altid at afprøve nye hudplejeprodukter i din søgen på lige præcis det produkt, der kan give dig den smukkeste hud? Så læs med her, og find ud af hvilke alternativer du kan prøve af, for a få den hud, du drømmer om.

Flot hud med lysterapi

Ideen med lysterapi er, at naturlige lysbølger bruges til at forbedre hudens udseende. Det gør de ved at aktivere energi, også kendt som fotoceptorer, i hudcellerne. Lysbølgerne danner energi, som huden optager. Dette fører til en forskønnelse af hudens teint. Desuden virker lysbehandling afbalancerende for hudtonen og forbedrer blodcirkulationen.

Du kan få foretaget en eller flere behandlinger med lysterapi i Rødovre, for en flot hud med en naturlig glød.

Huden elsker fugt

Din hud elsker fugt, og det er nødvendigt at fugte huden, for at holde den glat og sund. Vand er med til at rense huden for affaldsstoffer, som ellers ville få lov til at ligge og stresse og tære på huden.

Derudover er der mineraler i vand, som er gode for din hud. Det er derfor både vigtigt at du drikker nok vand, men også at du bruger en god fugtighedscreme i både dit ansigt og på din krop. 

Lysterapi Rødovre

Spis og motioner dig til en sundere hud

Hvis du ikke passer på dig selv, kan det tydeligt ses på din hud. Hvis du f.eks. spiser meget junkfood eller sukker, vil du højst sandsynligt opleve at få mere uren hud. Husk derfor at spise masser af frugt og grønt. Særligt peberfrugt har et højt indhold af C-vitamin, hvilket bl.a. hjælper huden med at producere bindevæv.

Bær er en god kilde til antioxidanter, da de hjælper din hud med at rette op på mange af de ting den bliver udsat for, som fører til hurtigere ældning. Det er bl.a. ting som cigaretrøg og ozon.