Få flot træværk med en sandblæsning

Det er langt de fleste sommerhuse, villaer og måske endda kolonihaver som en har en træterrasse eller en anden form for træværk på grunden. Med træværk kommer der også vedligeholdelse, for når træ har set tidens tegn, skal det med jævne mellemrum gennemgås og males. Gammelt træ som f.eks. er rådnet, skal udskiftes, så træværket er pænt og stabilt. Inden du skal have malet, er det dog en god ide at få dit træværk sandblæst.

Hvad er en sandblæsning?

Når træ ser tidens tegn og bliver udsat for vind og vejr, så vil der meget naturligt komme glatte grønne alger, skidt og snavs på træet og malingen vil blive gammel. Det er her sandblæsningen kommer ind i billedet. 

En sandblæsning fjerner nemlig alt, hvad der måtte være af skidt og snavs og gammel maling og efterlader træet nøgent og rent. Udover, at det bliver nemmere at se, hvad der har behov for at blive renoveret og udskiftet, f.eks. hvis der er gået råd i træet. Gammel maling kan nemlig skjule råd. Når du har fået sandblæst træet, vil det også betyde, at det efterfølgende resultat bliver meget flottere og vil holde længere. Du kan evt. læse mere her:https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ og få en ide om priser og procedure.

Ring og få minimum tre tilbud

Jo mindre du kender nogle, der maler, så kan det være en rigtig god ide at sætte ekstra tid af til at finde den rette til at male dit træværk. Det er nemlig ikke en god ide at ringe til den første og bedste. På den måde risikerer du nemlig at kontakte den dyreste og måske endda dårligste i området.

Når du ringer rundt og får dit tilbud, bør du udover pris få oplyst, hvilken maling de bruger. Det har nemlig indvirkning på, hvor godt resultatet holder efterfølgende.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *