Få hjælp fra D365 Lønkonsulent

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

På den ene og samme tid er det blevet lettere og mere besværligt at skulle udbetale løn til ens ansatte.

I gamle dage gav man den faste løn i hånden til lønmodtageren, og så måtte vedkommende selv finde ud af at betale sin regninger, afgifter, skat og alt det andet; og firmaet noterede selv, hvor meget der var blevet udbetalt i løn til den enkelte.

Nu er der kommet mere system i det, og for de fleste af os tjekker vi mest efter, at lønsedlen ser korrekt ud med, om der er trukket skat ordentligt, andre afgifter med videre, så det stemmer overens med, hvad vi har indgået af aftale med vores arbejdsplads.

Det hele er blevet så elektronisk, at Skat selv indhenter oplysningerne automatisk om os, når der skal opgøres det, man skylder hvert år – eller har til gode – alt efter, hvad man har oplyst, man forventer at få i løn det givne år.

D365 Lønkonsulent sætter det hele i system

Det er relativt få ting, som man selv skal indberette, og når det skal betales, så vælger de fleste at gøre det elektronisk.

Men det er jo stadigvæk en mundfuld at holde styr på for dem, som der skal udbetale lønnen, indhente oplysningerne, kontrollere det og tjekke.

Det kan kræve mange elektroniske systemer, som der skal arbejde sammen, for at det hele fungerer efter reglerne.

Det kan være en stor mundfuld for mange arbejdsgivere, hvorfor man skal have hjælp til den slags, men det kan man heldigvis få fra D365 Lønkonsulent.

Det er via denne ekspertise, at du får sat det hele i system efter, hvad der er nemmest for dit foretagende, når der skal udbetales løn med videre, om man er en stor eller lille virksomhed.

Det er bare med at tage fat i dem, og så er hjælpen på vej.