Få hjælp til at bevare tænderne sunde hos din lokale tandlæge

Alle bør besøge en tandlæge mindst én gang om året. Hvis vi alle bestræbte os på at opretholde en vis møde frekvens hos tandlægen ville mange problemer med tænder og tandkød kunne undgås.

Ved et årligt eller halv årligt kontrol besøg får tandlægen nemlig en chance for at opdage tilløb til diverse sygdomme og dårligdomme i din mund, og dermed iværksætte forebyggende tiltag. På den måde kan du slippe for smertefulde og dyre tandlæge behandlinger, og øge chancen for at bevare dit blivende tandsæt smukt og intakt hele livet igennem.

Du bør således gribe knoglen og bestille en tid til besøg hos tandlægen hurtigst muligt. Og er du bosat i Næstved eller omegn kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Hvem er Tandlægerne Dickow & Lindkær?

Tandlægerne Dickow & Lindkær er din tandlæge klinik i Næstved. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær udføres det mest gængse tandlæge arbejde så som tandtjek og tandrens, fyldninger, broer og kroner, tandimplantater og rodbehandlinger, parodontose behandling, udtrækning af eksempelvis visdomstænder og så en række kosmetiske og æstetiske behandlinger så som tandblegning og retning af skæve tænder.

Du kan, med andre ord, trygt lægge dine tænder i hænderne på de dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne Dickow & Lindkær – og så holder Tandlægerne Dickow & Lindkær et ganske fornuftigt pris leje. Når du lader dine tænder behandle hos Tandlægerne Dickow & Lindkær kan du altid få en fordelagtig betalings ordning såfremt du ikke er i stand til at afvikle hele betalingen for en behandling på én gang. Du får selvfølgelig rådgivning om diverse tilskuds ordninger og muligheder for refusion. Og du har selvfølgelig altid mulighed for at takke nej til en behandlings plan inden denne bliver iværksat.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og book tid til en indledende tandlæge konsultation, på hjemmesiden https://dltand.dk/ 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *