boligadvokater.info - København

Find en boligadvokat i København

Vidste du, at ejendomsmægleren ikke er ansvarlig, hvis der er fejl i oplysningerne om det hus, du skal til at købe?

Ja, der er kommet en relativ ny lov omkring ejendomsmæglerens ansvar, når det kommer til oplysninger om det hus du skal til at købe nu. Af denne grund er det meget vigtigt at få sig en god og kompetent boligadvokat. Der er selvfølgelig også andre grunde til at hyre en advokat, der har forstand på boliger – disse grunde vil vi komme ind på. En boligadvokat er altid på din side, hvorimod en ejendomsmægler er på sælgerens side. Hvis du har en boligadvokat på din side, så er du altid sikret en professionel rådgivning, og du ved, at de ønsker dig de bedste mulige resultater i forbindelse med dit køb. Dette gør ejendomsmægleren ikke altid.

Gode grunde til at du skal have en boligadvokat tilknyttet dit køb

Hvis du ønsker at få god rådgivning af en uafhængig person i forbindelse med dit køb af bolig, så skal du helt klart overveje at få dig en boligadvokat. Sælgeren af en bolig betaler altid salæret til en ejendomsmægler. Med andre ord så får ejendomsmægleren altid løn fra sælgeren, derfor er det i hans eller hendes interesse at tilfredsstille boligejeren og ikke dig som køber. Dette stiller dig lidt dårligt. Du bliver endnu dårligere stillet, hvis du senere hen underskriver en aftale om køb og opdager, at der er fejl og mangler ved boligen. Fordi når du underskriver, så skriver du samtidig under på, at du har fået at vide, at ejendomsmægleren er rådgiver for sælgeren og ikke dig selv.

Ejendomsmægleren skal også tjene penge på andre måder, og han eller hun vil derfor forsøge at sælge dig forsikringer og lån. Det er meget vigtigt at overveje alting, når det kommer til så store summer som ved køb af en bolig. Af denne grund er det en meget god idé at få en boligadvokat. En boligadvokat vil også råde dig til at få skrevet et advokatforbehold ind i kontrakten, så du altid kan bakke ud af aftalen uden begrundelse.

Find en boligadvokat i København

Hvis du går og leder efter en boligadvokat i København og omegn, så skal du helt sikkert tage et kig på Hviid Bolig Advokaterne (Du kan finde deres hjemmeside her: http://boligadvokater.info/boligadvokat-koebenhavn). De har over 27 års erfaring og har i disse mange år behandler over 12.000 sager med bolighandel. Derfor er de det perfekte bud på en boligadvokat.