Giv husbåden en velfortjent gulvafslibning

Hvorfor ikke give dig selv en god gave i form af en gulvafslibning og måske en forudgående gulvafhøvling med afsluttende efterbehandling til din husbåd?

Mange husbåde har jo nogle træ-arealer i sig, der både tæller dele eller hele dækket ude foran, men der er jo også kahytten nedenunder med skabe, luger og andet, der er lavet af træ, som også kunne trænge til at blive slebet ned på samme måde, som man laver en gulvafslibning.

Alt kan måske ikke få den samme grundige gennemgang, fordi det er for nørklet og småt at komme til, og man skal måske trække strøm med lange kabler fra kajen, men ellers er det jo værd at forsøge, også selvom det kan kræve lidt rengøring, oprydning med videre.

Men du vil med garanti komme til at elske det færdige resultat, og din husbånd vil elske dig for det.

Husk dog i den forbindelse på, at der er gigantisk forskel på, om man sliber ned udenfor som inden for, og er der høj søgang i havnen en dag, så er det nok ikke den dag, man skal vælge at få slebet den ned hverken indenfor eller udenfor.

Desuden skal man lige huske folkene på, der kommer ud for at gøre det for dig, at de skal være søstærke, så de ikke blive søsyge ved det mindste vip med båden.

Det behøver jo sådan set hellet ikke være din husbåd, du får slebet ned, det kan jo også være din jolle, din speedbåd eller anden form for båd. Så længe der er træpartier i den, så er det for værd at give det et forsøg.

Tvivler du på, om det kan lade sig gøre med gulvafslibning, gulvafhøvling med videre, så er det jo bare med at forhøre dig hos de professionelle folk.

Så melder det soleklare spørgsmål sig selvfølgelig også: hvad vil det komme til at koste?

Det kan du få svar på her: https://gulvkanonen.dk/hvad-koster-gulvafslibning-og-gulvafhoevling/

You may also like...