Gør dagen perfekt med en prinsessering

Hvis du som forelsket mand ved, at din kommende kone elsker romantik og ønsker sig det helt vilde store bryllup som en anden prinsesse, er det en god ide at starte med at købe en prinsessering og fri til hende med den. En prinsessering er et andet ord for en enstensring. Det er typisk en ring med en diamant på 0,1 eller 0,2 carat. Senere kan man udskifte stenen med en større eller af en af bedre kvalitet. Det kan man f.eks. gøre ved en bryllupsdag eller en anden stor mærkedag. Du kan finde flere eksempler her https://caratdiamanter.dk/maerker/laura-solitaire-by-carat

Diamanter og glamour

Få ædelstene er omgivet af så meget glamour og mystik som diamanterne. Der er et utal af historier om diamanter som er brugt til at flytte enorme summer, til at finansere krige til at bevise ens kærlighed. Samtidig er et utal af mennesker blivet udnyttet eller de er døde for at dække efterspørgselen for den smukke og unikke sten. 

Der er fundet diamanter mange forskellige steder i verden. Blandt andet i indien, Australien og den sydlige del af Afrika. Før man fandt ud af at den afrikanske muld var fuld af diamanter var det kun kongelige, adelige og meget rige der havde råd til at købe diamanter, men efter man fandt diamanterne i midten af det 19ende århundrede, er det blevet muligt for de fleste at kunne købe et smykke med en diamant. 

Det er også i Afrika at verdens største diamant blev fundet i 1905. Det var en diamant på hele 3106 carat. Desværre mente man at det var umuligt at sælge den så man kløvede den og fik i stedet hele 105 mindre diamanter ud af stenen. Den største diamant, Afrika Stjerne, blev på 540,2 carat og den er i dag en vigtig del af de engelske kronjuveler.

You may also like...