Gulvafslibning eller gulvafhøvling – hvad er forskellen?

Har du et trægulv, der trænger til at komme under behandling med en gulvmaskine, så det igen kan blive fint, varmt og skinnende – ja, så overvejer du nok, om du har brug for en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Vi kan af naturlige årsager ikke præcis fortælle dig, om dit gulv har brug for det ene eller det andet, men vi kan fortælle dig lidt om forskellen på en gulvafhøvling og en -afslibning – så kan du måske selv vurdere, hvad dit trægulv trænger til. Alternativt kan du hidkalde din lokale gulvmand, som både kan gennemgå gulvet med dig og samtidig give et overslag på, hvad det vil koste at sætte det i stand.

Forstå forskellen

Helt grundlæggende kan man sige at:

En gulvafhøvling er den groveste af de to metoder, og her fjernes en stor del af gulvets overflade – helt op mod 3-4 millimeter. Af samme årsag er det en behandling, der ikke er egnet til alle typer af gulve; som regel er det kun massive gulve og plankegulve, der kan klare en afhøvling.

En gulvafslibning er en mildere behandlingsform, og her kommer man overfladiske skrammer og misfarvninger til livs uden at fjerne andet en enkelt millimeter af bræddernes overflade. De fleste trægulve kan klare en afslibning, hvis blot slidlaget er tykt nok.

Gulvafslibning i Herlev?

Bor du i Herlev, og har du brug for en gulvafslibning i dit hjem, kan vi anbefale dig at kigge forbi Gulvafslibning København; det udfører gulvafslibning i Herlev såvel som i resten af hovedstadsområdet, og du er sikret en professionel og kompetent service, hvor du naturligvis er i fokus.

Har du andre overflader i træ, fx bordplader, trapper og lignende, kan du også få slebet dem, så du også her får nyt liv. Prisen aftales altid på forhånd, så du ikke kommer ud for uforudsete udgifter undervejs.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *