Hvad er aldersmæssigt korrekt ved brug af sexlegetøj?

Man siger som udgangspunkt, at man aldrig er for gammel til sex, også selvom man er blevet for gammel til at forplante sig, men at dyrke akten kan holde en ung i både krop og sind længe.

Derfor kan man også argumentere for, at sexlegetøj er for de helt sene alderstrin, til man ender der, hvor man stiller træskoene, fordi man kan blive ved med at udvikle ens seksualitet, så længe man har lyst – og som aldrende pensionist har man jo tiden til det, og det er lige ved hånden.

Men hvad så med det andet spekter?

Hvornår er man gammel nok til at lege med sexlegetøj på den måde, som det er tilegnet til?

Der findes aldersgrænser for, hvornår man må dyrke sex med hinanden, men det siger jo ikke noget om mentaliteten, for der kan være 13-årige, der er meget fremme i skoene, mens nogle 19-årige måske ikke har oplevet at få de lyster endnu.

Omvendt er så unge mennesker også ved at udvikle deres krop, så kan der ske skade ved, at de giver sig i kast med at bruge sexlegetøj fra en tidlig alder?

Man kan som det første sige, at personen selv skal have fundet lysten til dette på en naturlig måde og ikke, fordi man føler sig presset til at have den interesse.

Desuden er det også vigtigt at lære ens egen krop at kende uden remedier, før man giver sig i kast med brugen af sexlegetøj, som man blandt andet kan få en masse fra hos https://purepleasure.dk/

Alternativet kan nemlig ende med, at den unge person får koblet sex sammen med sexlegetøj, som i andre sammenhænge kan være godt, men ikke hvis man får et forkvaklet forhold til det.

Derfor skal man gerne have en naturlig indføring i sex, før man begynder at bringe sexlegetøj ind i billedet også.

You may also like...