Hvor tit skal jeg slibe mit gulv i København?

For det første er det vigtigt at understrege, at du skal have dit gulv slebet ned af andre professionelle fagfolk og ikke gøre det selv.

Den eneste hjælp, du skal komme med, er at rydde trægulvet i din bolig i København, om det så er et kollegieværelse eller en stor villa, og om det så drejer sig om alle trægulve i boligen eller blot et enkelt gulv, får de udlærte fagfolk giver sig i kast med at slibe ned.

Sådan kan du bedst hjælpe til, uden at du så senere går i vejen. Lad de professionelle håndværkere om at slibe gulvet ned for dig. Ofte fjerner de også det værste skidt bagefter, så der kun er lidt træ-støv tilbage, som du kan fjerne med en våd klud – og så ellers indføre møbler og gulvtæpper igen i rummene.

Men for at vende tilbage til hovedspørgsmålet: Hvor tit skal gulvene i din københavnske bolig så slibes ned?

Det spørgsmål er desværre svært at svare på entydigt, for udover at det kommer an på din gulvtype, så handler det også om, hvor slidt gulvet er, og hvor længe det er siden, dit gulv blev slebet ned sidst.

Nogle mennesker vælger at lave et fast tidspunkt om året, hvor de får det samme gulvafslibningsfirma ind til at slibe gulvene ned, da de kender til boligen.

Dette er også en smart metode, men man skal dog bemærke, at man trods det konstante interval mellem gulvafslibningerne sagtens kan risikere, at der er kommet mere slid over én omgang end den tidligere, hvorfor det kræver en mere dybdegående gulvbehandling, end man havde brug for ved sidste omgang.

Har man lige købt en bolig eller er flyttet ind et nyt sted i København, så er det nok en god idé at få gulvet slebet ned med det samme, da det sikkert trænger til det, og så er det nemmere at gøre nu, end når man har sat alle møblerne på plads og lagt gulvtæpper.

You may also like...