Intet skammeligt over en fleshlight

Det er lidt synd og skam, at mænds onani-tendenser ofte bliver sammenblandet som værende noget ulækkert, skammeligt og tabubelagt.

Kvinder er meget bedre til at tale om deres selv-tilfredsstillelse og kan snakke med veninderne om det, udforske og lære sig selv bedre at kende.

Det kan også hænge sammen med, at mænd ikke er så gode til at tale om onani og selvnydelse, hvorfor det ender med at blive en sag, man selv tumler og rutter med. Kvinder lader også til at være mere kendte for en forskelligartet nydelse, der kan stige og dale i intensitet og føles forskelligt fra gang til gang med forskelligt sexlegetøj at opnå orgasme.

Mænd bliver sat i bås med nem udløsning og bare at skulle have noget at “støde i” og aflevere sin sæd i bagefter.

Derfor er mange mænd diskrete, når de køber og benytter en fleshlight, fordi de pålægger sig en forkert opfattelse af, at det er sekundært at nyde selv-tilfredsstillelse, når man kan, og ikke som erstatning for, at man ikke kan finde en partner at være sammen med.

Mange mænd har en fleshlight, selvom de er i et forhold. Det kan være fordi, det er en del af parrets sexleg, eller fordi, manden gerne vil have noget at lege med, hvis han er alene i lang tid som for eksempel på en forretningsrejse og gerne vil tænke på sin elskede imens. 

Hvis mænd turde udforske markedet med fleshlights mere, ville de se, at der intet pinligt er i at søge råd og hjælp til at finde den rette type fleshlight, da der findes mange forskellige modeller på markedet, for heller ikke to mænds orgasmer er ens trods fordomme om det modsatte.

Manden skal lære at omfavne sin egen seksualitet og forstå, at der intet er i vejen ved at tilfredsstille sig selv.

Man(d) kender trods alt sin krop bedst selv.

You may also like...