linkbuilding

Klikko.dk – SEO med omtanke og ekspertise

 

Hvis du har med marketing at gøre – enten som marketingsansvarlig i en virksomhed eller som enkeltperson, som driver markedsføring for egen virksomhed – kommer du ikke uden om den digitale verden. Det er stort set umuligt at køre en virksomhed den dag i dag uden at have en online tilstedeværelse Og med en online tilstedeværelse nødvendiggøres en online marketingsstrategi.

 

Uanset hvor mange penge og ressourcer, du sætter af til markedsføring på nettet, ønsker du selvfølgelig at det skal kunne ses på bundlinien. Det er jo ikke for sjov, at man investerer i Google AdWords eller Google AdSense, eller forhandler priser for banner advertisement rundt omkring i diverse display networks. Problemet med denne strategi er, at flere og flere potentielle kunder benytter sig af adblockers, og således ikke ser dine reklamer. Mange brugere af internettet finder og banner reklamer, overlays og pop ups voldsomt irriterende, og vil ikke være tilbøjelige til at klikke på dem. Når de er købeparate, og leder efter noget bestemt, går de ud på søgemaskinerne – Google, Yahoo, eller Bing – og søger specifikt på det, de står og mangler. De vil være tilbøjelige til at tage et af de allerførste links, de støder på i deres søgning, og meget lidt tilbøjelige til at konvertere på links, som ligger lavere end de øverste fem på en givet søgning.

 

Det siger således sig selv, hvorfor det er bydende nødvendigt at ligge øverst på søgemaskinernes SERPs (Search Engine Result Pages, de resultatsider med lister over links, der kommer frem som resultat af søgning på bestemte ord eller sætninger). Hvis din virksomhed ikke ligger i top fem, går dine potentielle kunder til konkurrenten – og konkurrencen er hård på søgemaskinerne!

 

Derfor er SEO – søgemaskineoptimering – af største vigtighed, hvis du ønsker at nå dine forretningsmål. Uden SEO kommer du aldrig til tops hos søgemaskinerne, og så får du ingen besøgende. Og nul besøgende er lig med nul konverteringer.

 

Lad Klikko.dk tage sig af din offsite SEO – det vil sige, linkbuilding fra andre websites. Du vil sikkert sagtens selv kunne ordne din onsite SEO (optimering af brødtekster, tagging af links, videoer, billeder og andre grafiske elementer, optimering af side struktur), men offsite SEO kræver adgang til et omfattende netværk af websites med høj rating og autoritet hos Google. Netop det kan https://www.klikko.dk/ tilbyde – og det er din garanti for backlinks af højeste kvalitet, som hurtigt vil kunne løfte din website eller webshop til tops hos Google og andre søgemaskiner.