Optag et bil lån – og få råd til familiens nye bil

Er du og din familie, i lighed med rigtig mange andre danske familier, afhængig af en stabil og sikker familiebil (eller måske to af slagsen)? Så nytter det ikke noget, at den ene af – eller begge – bilerne er nogle gamle, udtjente øser, som efterhånden tilbringer mere tid på mekanikerens værksted end på vejene eller i jeres garage.

Det er rigtig træls ikke at vide, om bilen vil stå af på denne tur, når man sætter sig ind i den – eller om det sker midt på motorvejen. Og det er også træls at have de mange udgifter til reparationer og udskiftning af diverse reservedele hver eneste måned.

Køb en ny bil – det betaler sig på den lange bane

Et almindeligt dansk husholdnings budget i et dansk hjem vil desuden bære tydeligt præg af de mange – og høje udgiftsposter, som opstår i forbindelse med at motoren bliver slidt. En gammel motor vil nemlig have en ringere brændstof unyttelse end en nyere motor. Og jo ældre motoren bliver, jo mere diesel eller benzin vil den kræve. Det kan, med andre ord, ikke betale sig at hænge på den gamle, udtjente bil i det lange løb.

Med en ny bil vil du ikke alene få færre udgifter i forbindelse med reparationer og udskiftning af slidte dele. Du vil også opleve en betydelig nedgang i udgifterne til brændstof, idet en spritny motor for det første er designet til en højere energi effektivitet, for det andet endnu ikke er slidt til det punkt, hvor den bliver ekstra krævende. Og så er en ny bil bare langt mere drift sikker end en ældre model.

Find det rigtige bil lån online

Med de priser, som nye biler i Danmark holder sig anno 2019, er det de færreste, som kan betale for en ny bil kontant. Derfor kan du nu ansøge om at låne til bil uden udbetaling – læs mere på ikanobank.dk

You may also like...