Planter er mere end bare planter..

..de er faktisk også en form for terapi for sjælen. Hvad pokker, tænker du nok? Men jo, den er god nok. Planter er ikke bare pæne at se på. Når du indretter dit hjem med dem, skaber du også ro i sjælen og bliver gladere i hverdagen. Det er faktisk videnskabeligt bevist! Vil du vide mere? Så læs med i artiklen her.

Derfor gør planter dig gladere

Fordi man ofte sidder bag lukkede døre indendørs, går man ofte glip af at opleve naturen og få den rette motion. Derfor er det vigtigt at skabe de mest optimale vilkår indenfor. En grøn indretning med planter bidrager faktisk til:

– Et forbedret indeklima og en øget luftfugtighed

– Støjdæmpning og skabelsen af et roligt miljø

– Trivsel og godt humør

– En positiv psyke

Med andre ord så er den grønne indretning med planter med til, at du undgår dårligt indeklima og stress. 

Indret hjem, kontor eller institution med planter

Der er mange planter, som du kan indrette med. Nogle af dem, der hjælper på indeklimaet, er: Aloe vera planten, birkefigen, guldpalme, væddeløber og gummifigen.

Selvom planter skaber glæde, godt humør og et forbedret indeklima, så er de heller ikke mirakelmagere. Du bør nok ikke bare lige droppe ventilationsanlægget, fordi du har købt ti planter til kontoret.

Når du skal indrette hjemmet med planter, er der også mange at vælge mellem. Vil du have nogle, der er flotte, men samtidig lette at passe? Så kan du overveje planter som: kinesisk pengeplante, lykkekløver, aloe vera, fingerfilodendron og guldranke.

En vigtig ting at huske, når du har planter, er naturligvis at vande dem. Ellers kommer humøret på kontoret eller i hjemmet hurtigt til at dale. Visne planter er ingens favorit. Nogle gode tips er at have en ugentlig vandingsdag, at tjekke jorden i planten om den er tør og sørge for, at planterne hverken står for køligt eller for varmt. 

nytomhuse.dk kan du læse meget mere om “planteterapien”.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *