peru

Rejs i inkaernes fodspor i Peru

Rejs i inkaernes fodspor i Peru

Hvis du interesserer dig for kultur og historie, er en rejse til Peru det helt rigtige for dig. Der kan du opleve inkaernes imponerende historie og deres grufulde fald fra magten. Du kan selvfølgelig selv arrangere din tur, men det hele glider ofte meget lettere, hvis du får et rejsebureau til at stå for din rejse. Det gælder ikke mindst, hvis du ikke taler spansk. Så kan det nemlig være svært at få arrangeret den helt rigtige tur for dig. 

Der er mange rejsebureauer, der arrangerer Peru rejser. Hvis du gerne vil afsted med et bureau, hvor der virkelig er fokus på at opleve inkaernes kultur forskellige steder rundt om i landet, er det en god ide, at du tager af sted med Jesper Hannibal. I rejsebureauet har de mange års erfaring for at arrangere rejser til Peru. Du kan derfor være sikker på, at det er en rejse, hvor der er fokus på at give dig så mange fantastiske og spændende oplevelser som muligt. 

Fordelen ved at tage på en rundrejse er, at der er styr på det hele hjemmefra. Du behøver ikke at bekymre dig om transport, overnatning eller at skulle ind på museer, besøge attraktioner og lignende. På Jesper Hannibals rundrejse i Inkaernes Fodspor starter du i hovedstaden Lima. Derfra tager du blandt andet til Ballestas øerne, der beskrives lidt som et mini Galapagos, bare billigere og tættere på land. 

Du kommer også til at flyve over de berømte og mystiske Nazca linjer, som det kun er muligt at se, hvad forestiller fra luften. Du kommer selvfølgelig også på det berømte Inkatrek, hvor du i flere dage vandrer opad mod Machu Pichu, den mest kendte inkaby i verden. Det er en storslået oplevelse for dig at nå dertil efter flere dages hård, men givende og spændende vandring.