Skab værdi i din bolig med maling af badekar

Mange danske boliger er udstyret med et badekar – men der bliver desværre længere og længere mellem de huse og lejligheder hvor de originale badekar stadig pryder badeværelserne. Der er nemlig en del bolig ejere som vælger at skrotte badekarret i forbindelse med renovering og modernisering af badeværelset.

Et badekar optager megen plads – og vor moderne livsstil kalder i højere grad på daglige brusebade end på ugentlige karbade. Derfor vil du skulle lede længere efter en bolig med eget badekar end du skulle for tyve år siden. Og af samme grund bør du tænke dig om en ekstra gang førend du skrotter dit gamle badekar – uanset hvor slidt det end måtte være. Det kan nemlig hurtigt vise sig at kunne udgøre et stort aktiv for din bolig.

Hvorfor skal jeg beholde det gamle badekar?

Selv om du ikke selv er wellness typen, og selv om du måske ikke nyder et varmt karbad fra tid til anden, bør du værne om det gamle badekar. Især hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge din bolig. Der er nemlig mange bolig købere på markedet som sagtens kan se fordele ved at være i besiddelse af et rummeligt badekar. Et eksempel kan være småbørns familien som kan have stor glæde af badekarret i forbindelse med hverdagens gøremål så som badning af de små og iblødsætning af tøj.

Står du således for at skulle sætte badeværelset i stand er det en god idé at få en fagpersons vurdering af badekarret. Det er slet ikke sikkert at skaderne på emaljen retfærdiggør en udskiftning af badekarret. Det kan med stor sandsynlighed sagtens reddes med en effektiv reemaljering. Hos det danske firma Ny Emalje kan du altid få et tilbud på reemaljering af dit badekar – en procedure som tager få timer og som er væsentligt billigere end at skrotte badekarret. Læs mere på ny-emalje.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *