Tag ud at stå på skøjter sammen med andre

19 maj 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er ikke kun, når man skal lære at stå på skøjter, at det er rart at gøre det sammen med andre, som kan oplære en på isen, når man skal lære at holde balancen, dreje og til sidst måske lave nogle små øvelser og imponerende spring på isen.

Det er også, når man skal stå på skøjter senere, at det er rart at gøre det sammen med nogle andre, da det er en god måde at få motion på, og når man endelig har lært at stå på skøjter ordentligt, så kan man jo tage sig en tur sammen med en anden eller flere, hvor man sludrer sammen om stort eller småt.

Det kan være ligesom at gå en tur sammen, bare hvor det går noget hurtigere, og man ser omgivelserne skifte omkring sig.

Hvis man så er blevet virkelig god til at stå på skøjter sammen, så kan man også konkurrere mod hinanden.

skøjter

Det er altid hyggeligt at stå på skøjter sammen

Der er også det praktiske i det, at I kan holde øje med hinanden, hvis man nu ikke er på en kunstig sø og står på skøjter, hvor den er lavet til formålet, men man er ude i naturen, og man måske ikke har set, at der er sat skilte op om, at isen ikke er sikker at befærdes på.

Man kan så alene mene, at man er bedre til at bedømme den slags, men bryder man så alligevel gennem isen, så er der jo ikke nogle andre til at hjælpe en.

Det kan også bare blive lidt ensomt at stå på skøjter alene, hvorfor man måske ender med at blive træt af det og lægge skøjterne på hylden.

Det ville jo være en skam, nu hvor man ellers var blevet så glad for det, men det siger jo bare noget om, at selskabet betyder en stor del for ens interesser.